Artemis Fowl

Av Eoin Colfer, Översatt från engelska av Lisbet Holst

Betyg: 5 av 5.

Artemis Fowl är ett underbarn. Men ett underbarn som ägnar sig åt kriminella aktiviteter. Han är bara tolv år gammal. I och för sig så har familjen Fowl ägnat sig åt sånt i många generationer. Men Artemis tänker göra något som ingen någonsin gjort före honom. Och något som han nog inte borde göra heller. Han tänker attackera vättarna.

”Va!?” tänker du kanske. ”Vättar!? Är det här någon slags godnattsaga?!” Men dessa vättar är inte av den sorten vi mycket väl känner. De är smarta. Som människor, om inte smartare. De är farliga. Men varför vill han attackera de? Vad är det han vill ha egentligen?

Jag tyckte att boken var väldigt bra och spännande. Jag rekommenderar den till 100%!

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s