Uppföljaren av Dagbok för alla mina fans: Rowleys dagbok

Diary of an Awesome Friendly Kid (inbunden)

Snart kommer det en ny Dagbok för alla mina fans ut. Fast den här gången ser man allt från Rowleys (Gregs bästis) perspektiv. Ni kanske undrar varför det står på engelska på bilden, men det är därför att man ännu inte kan hitta någon information om den svenska versionen. Den engelska kommer ut den 9 april medans den svenska versionen kommer samma dag eller kanske lite senare. Det ska bli spännande att få se allt från Rowleys synfält särskilt om man läst de tidigare böckerna om Greg. Jag tycker att det är rätt roligt att Greg sticker fram huvudet på framsidan och säger ”Hallå, han har kopierat mig!”. En annan sak som skiljer sig från Greg-böckerna är bilderna. Rowley ritar nämligen med en helt annan stil. Spännande! Det kommer fler nyheter snart.

Hej igen! Tyvärr tror jag att den här boken inte kommer att översättas till svenska. Det är ju väldigt synd. Jag var faktiskt väldigt intresserad av att läsa den. Jag ska nog läsa den på engelska i stället, eftersom det nog inte kommer på svenska.

Goda nyheter! Boken kommer faktiskt ut på svenska! Den ska bli kul att läsa. Snart kommer jag att recensera den!

En kommentar

  1. De där dagsboksböckerna tittade jag i när Farmor och jag var hos Er på Din födelsedag. Fulla av underbar och underfundig humor tyckte jag.
    Farfar

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s