Ny höguppläst recension: Dexter Olssons Äventyr: Morfars hemlighet

Glöm inte att prenumerera för att inte missa nya avsnitt!

En kommentar

  1. Har nu hittat Din uppställning av grekiska och romerska gudar. Fantastiskt bra! Dessutom Din kommentar om den grekiska gudasagans berättelse. Också jättebra, jag tycker som Du att man ska gå till botten med saker. Dessutom är det faktiskt så att det mesta av senare religionspåhitt, som våra nordiska gamla gudar t. ex., går tillbaka på de grekiska (som faktiskt i sin tur går tillbaka till ännu äldre myter). Man lär sig mycket av myter!
    Har också hört Din inlästa recension av Morfars hemlighet. Din Farfar är nog en beskedligare sort, och inte är han med om lika spännande saker heller. Men Du läste väldigt bra och väckte intresse för alla 600 sidorna.
    Alla författare tycker jättemycket om att bli recenserade, låter Trixie hälsa.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s