Pax: Grimmen

Bildresultat för grimmen pax

Av Åsa Larsson och Ingela Korsell

Betyg: 5 av 5.

Flera människor dör på ett mystiskt sätt i Mariefred. På sin kroppar har de mystiska bitmärken. Är det en varulv eller en hamnskiftare? De måste stoppa vad det nu är innan de själva blir uppätna. En viss Damir dyker plötsligt upp. Men är han verkligen pålitlig? Han babblar hela tiden om någon gammal gubbe som säger att man ska lära känna sin fiende. Inte något som låter så himla bra för Viggo. För att lära känna sin fiende måste man läsa men Viggo gillar inte att läsa. De flesta vuxna tror att det är en strykarhund. Alrik träffar strykarhunden. Han förstår direkt att den omöjligen kan ha dödat en människa. Men vad det nu är för monster så måste de stoppa det, och det snabbt! Rekommenderas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s