Dagbok för alla mina fans: Helt ute

Av Jeff Kinney, Översatt av Thomas Grundberg

Betyg: 5 av 5.

Gregs föräldrar pratar hela tiden om ”den gamla goda tiden”. Gregs mamma samlar till och med in namnteckningar för att staden ska koppla bort alla elektroniska prylar och städa i stadsparken. Men är det verkligen en bra idé? Det tycker inte Greg i alla fall. Och när Greg smiter iväg från parkstädningen slutar det med att hans mamma använder sin mobil för att hitta honom. När han rent av bucklar till kofångaren på familjens bil ser Greg bara en möjlighet att slippa undan sin pappas ilska; att åka på skolans läger som heter Hårdskövle gård där barn får lära sig hur livet var förr i tiden. Men hur kommer Greg att över leva på en gård där det ryktas att det går runt en galen bonde och där det inte ens bara finns en handdriven dusch? Och läget kan knappast bli värre när Gregs pappa kommer till lägret. Eller kan det? Rekommenderas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s