Hotell Gyllene (Kn)Orren: Loke den lömskes skatt

Image result for Hotell Gyllene (Kn)Orren: Loke den lömskes skatt

Av Måns Gahrton och Johan Unenge

Betyg: 4 av 5.

Hotell Gyllene (Kn)Orren står som vanligt tomt på gäster. Grossman hotell står däremot fullt. Det finns rentav ett rum för lite. Två män med namnen Rudolf och Rolf VÄGRAR att dela rum och kommer därför till Hotell Gyllene (Kn)Orren. Men Roger gillar inte de två männen. ”De som väljer Grossman hotell före Hotell Gyllene (Kn)Orren kan inte ha någon god smak”, tänker Roger. Och det är något mystiskt med de två männen. De gräver en massa i närheten av hotellet. Och sen upptäcker familjen att de två mystiska männen letar efter ett bra ställe att bygga en soptipp! Det måste ju familjen Rantanen sätta stopp för. Ingen kommer att bygga en illaluktande soptipp vid deras fina hotell! Den här boken är ganska rolig. Rekommenderas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s