I elfte timmen: Bröllop och barn

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är brollop_barn1.jpg

Av Martin Widmark och Petter Lidbeck

Betyg: 5 av 5.

Ännu en bok om pesionärsgänget som inte låter sig luras! Osvald, Dagny och Grace kommer hem från Mallorca med fickorna fulla med pengar. Men pengar ger också mycket besvär får de se. En kvinna kommer och påstår att hon är Osvalds dotter och vill ha pengar. Grace köper en gård och vill starta ett sommarläger för ”smutsiga stadsbarn som bara har bakgårdar att leka på”. Osvald vill gifta sig med Dagny men Dagny blir väldigt arg när hon får veta att Osvald har haft en dotter och lämnade sin fru när hon var gravid. Men det sjuka är att Osvald aldrig har fått någon dotter! Han har bara haft en son, inte en dotter. Han måste reda ut det här, och snabbt. Lika bra som de två första böckerna i serien. Om du läst de tidigare böckerna måste du verkligen läsa den här. Rekommenderas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s