Sune och Svarta mannen

Image result for sune och svarta mannen

Av Sören Olsson och Anders Jacobsson  

Betyg: 4 av 5.

Sune ska åka på sommarläger! Det ska bli roligt. Det är första gången i hela hans liv som han ska åka på läger. Han ska paddla kanot i vilda och farliga forsar och massor med andra saker. Han ska bo i ett tvåmannatält tillsammans med sin bästa kompis Jocke. Men allting på lägret är inte perfekt. Det finns en sak som Sune oroar sig för. Sunes bästis Jocke har nämligen berättat om att det finns en viss ”Svarta Mannen” som går runt i lägret på kvällarna och smittar barnen med hemlängtansbaciller så att de får hemlängtan och vill åka hem. En väldigt mörk kväll känner Sune att han absolut måste gå på dass. När han kommer fram hör han en mystisk röst som ropar ”Koooom, kooom…”. Är det Svarta mannen? Spännande läsning. Den handlar inte bara om när Sune är på läger utan också om lite andra saker. Läs gärna.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s