I elfte timmen: Lyckans hjul

Av Martin Widmark och Petter Lidbeck

Betyg: 5 av 5.

En ny bok om pensionärerna Grace, Dagny och Osvald! I denna bok åker de tre vännerna till Mallorca för de pengar Osvald fick tillbaka (se Tvättade pengar). Vädret är utmärkt och ingenting borde gå fel. Reseledaren varnar för ”Timeshare-försäljare”. Allt värkar perfekt innan det dåliga börjar. Först blir Grace av med sin fina handväska eftersom några henska väskryckare tar den. Sen luras Grace att spela bort allt hon äger -inklusive sin gamla diamantring- av den dumme reseledaren Lasse Bjurhage. Och till slut luras Dagny att köpa en Timeshare-lägenhet som inte änns är byggd än! Om vem ligger bakom detta? Gissa. Det är skurken Fredrik Fransson (se Tvättade pengar)! Då bestämmer sig de tre vännerna att ta sin hämnd! Och den hämnden kommer inte att vara nådig. Hur kommer det gå? Läs verkligen den här boken, särskilt om du har läst den första boken i serien!

3 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s