Miljardärkillen

Av David Walliams, Översatt av Barbro Lagergren

Betyg: 4 av 5.

Tänk hur det skulle vara att ha en miljon. Eller en miljard. Eller mer. Det har Joe Spud. Han har allt han kan önska sig. Han har privat gocartbana, en guldklocka, en robothund från Japan och mycket, mycket mer. I stort sett allt han kan önska sig (och inte kan önska också, för den delen). Men det finns en sak som han inte har. Det är vänner. Han har inte en endaste. I den skola han går blir han retad som ”Rumpnissen” eller ”Rumpfräschkillen”. Hans pappa är nämligen skaparen av ”Rumpfräsch”. Så jag skulle tro att du inte skulle vilja vara som Joe Spud. Kommer Joe få en vän? Ska verkligen läsas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s