I elfte timme: Tvättade pengar

Av Martin Widmark och Petter Lidbeck    

Betyg: 5 av 5.

De tre pensionerna Osvald, Grace och Dagny får ingen bra service på banken. Dagny vill låna pengar men får inte. ”Hon kan ju dö innan hon änns lämnat lokalen” tänker bankdirektören. Osvalds aktier värda en halv miljon har gått ner i värde till bara 200 kr! Grace in en massa mynt på sin sons konto men men förvisas hon också. Men när affärsmannen Fransson kommer in är vägen helt fri. Detta tål inte de tre pensionärerna Osvald, Grace och Dagny. De planerar att göra en av historiens smartaste kupper. En spännande bok med pengatvätt, bankdirektörer och olagliga pengar. Ska läsas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s