Dagbok för alla mina fans: Rodrick regerar

Av Jeff Kinney, Översatt av Thomas Grundberg

Betyg: 5 av 5.

En sak du inte ska fråga Greg Heffley är hur sommarlovet var. Han vill inte alls prata om det. Hans sommarlov var inget annat än en plågostund. Varje morgon, klockan sju tvingas han simma av sin pappa fast vattnet vid den tiden av dagen är iskallt. Inte nog med det. På sommaren hände något vääääldigt pinsamt. Men Gregs storebror Rodrick vet om det! På så sätt kan han låta Greg vara hans slav. Han säger att han ska berätta om den pinsamma händelsen till alla Gregs vänner. Kommer Greg att klara sig? Jeff Kinney berättar allt detta med mycket humor och spänning. Ska absolut läsas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s