Dagbok för alla mina fans: Gregs bravader

Av Jeff Kinney, Översatt av Thomas Grundberg

Betyg: 5 av 5.

Greg går i middle school och älskar tv-spel. Han har en storebror som har ett band och retar honom, en lillebror som behandlas som en prins av sina föräldrar och en jätte barnslig bästis. Sen får han en dagbok av sin mamma. ”Om hon tror att jag kommer skriva mina ”känslor” eller nåt så har hon fel.” I den här boken följer du med Greg Heffley i hans vardagsliv. Det kanske låter tråkigt men det är det definitift inte. Han vardag kantas hela tiden av komiska händelser. Hur firar Greg halloween? Vad är osten för nåt? Det får du veta i den här boken. Jag rekommenderar den helt och hållet.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s